Forum Index


 
 Forum IndexFAQSearchMemberlistUsergroupsProfileRegisterLog in

OMA du 4 jan 2014 (par Sijah)

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> SPIRITUALITE -> CANALISATIONS du Collectif
Previous topic :: Next topic  
Author Message
paradIS


Offline

Joined: 04 Dec 2013
Posts: 41
Localisation: Québec

PostPosted: Sun 5 Jan - 20:12 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

Jo sóc O.M. AÏVANHOV, rebeu tot el meu amor i tota la Gràcia del CRIST, avui de nou entre vosaltres, si és ben cert que per a alguns no he marxat! Així que aprofitarem l’oportunitat que tinc de dirigir-me a vosaltres a través de la paraula, a través del Verb i de la Vibració del Foc, doncs sabeu que sempre tinc moltes coses a dir-vos, i que podríem estar intercanviant per sempre, perquè les paraules tal com les rebeu encara en el vostre llenguatge d’aquí a la Terra, ja sigui el català, el francès, el portuguès... son només el suport de la vibració del Foc. Així que aquestes paraules que provenen de la font d’Amor podrien sorgir eternament, són paraules que han aportat la pau i el consol podem dir, consol perquè son el present de la Veritat i de la Llum, de l’Amor. Llavors no hi ha cap dubte quan aquesta Vibració envaeix el vostre pit i tot el vostre cos, aquesta Joia i aquest Èxtasi del vostre cos i de la vostra Consciència.


I bé així us vinc a entretenir una mica avui en fent una petita revisió del que ha passat més concretament en aquests últims mesos. Hem pogut observar que algunes persones en intentant viure o arribar a l’Absolut, Absolut no creat que hem descrit sobretot a partir de l’arribada de BIDI, doncs eh molts germans s’han trobat davant d’una cosa que no podien de cap manera projectar o idear, o traçar un camí. Llavors a partir d’aquest moment on l’Absolut s’ha manifestat en vosaltres, o us ha arribat per mitjà d’un text, heu intentat d’explicar-ho, entendre-ho, pensar-ho, i això ha estat un error. Com podem arribar al no-manifestat, a l’Absolut a través del manifestat? Tot i que està inclòs en el no-manifestat, però no s’hi pot arribar doncs el manifestat seria una expressió eh, un producte del no-manifestat com a Fonts Originals.


Llavors hem pogut veure com alguns germans s’han trobat tancats de nou en el seu ego, en la seva personalitat. Pel fet de la simple imaginació del que és l’Absolut, la personalitat, l’ego, es veu totalment descartat, fora de joc. I això no ha pogut ser acceptat per tots els germans que estan en un camí espiritual, en el despertar del Ser. Alguns han seguit en el Ser, en el camí espiritual i això ha estat bo per ells, no té sentit voler experimentar més o menys, simplement viure el que es presenta a la vostra vida. No obstant algunes persones que estaven en un camí de Llum Unitari a través de la Unitat, han perdut el rumb almenys en aquests moments, a causa de voler viure el que no pot ser volgut. No es pot fer un objectiu de l’Absolut, i per tant els missatges que han estat donats principalment pels Arcàngels i les Jerarquies de Llum no han estat enfocats a l’Absolut. I això perquè? Doncs perquè l’Absolut és viscut íntimament com una dissolució total, i això no està a l’abast de totes les persones que estaven en un camí o voluntat espiritual, també en l’Abandó de la Llum. Per això us animo a tots a que us acontenteu, si no viviu l’Absolut, en servir al Pare, ser un Canal de Llum, tot i que aquesta mateixa comprensió pot ser un pes.


Simplement sapigueu que sou UN amb LA FONT, feu la mateixa feina que LA FONT. Estigueu en la Joia i l’Alegria de cada cosa que us arriba, sigueu intel·ligents en el vostre comportament respecte al que la Llum us demana de viure, permetent llavors a la Llum expressar-se netament, en total Transparència. Fins a quin grau la Llum s’expressa amb aquest 100% de netedat? La Llum farà el treball que ha de fer en vosaltres, amb petits vels que podeu ficar-hi, per tant sigueu conscients d’aquest vels, sigueu conscients de quina és la Veritat Nua, la que la Llum vol transmetre.


Així també sigueu diguem actius en la vostra Atenció, conseqüents amb el que la Llum us dona a viure en aquest moment, és una dissolució? Un Èxtasis total? Llavors deixeu anar totalment tot el que té a veure encara amb la persona, amb els afers quotidians. Per un instant deixeu-ho tot, deixeu al moment d’èxtasi instal·lar-se en vosaltres. En el moment que la Llum us demani actuar, en el moment de sortir d’aquest Èxtasis, no us deixeu endur per cap queixa, per cap espessiment de la vostra consciència. Sigueu capaços de moure-us entre les diferents manifestacions amb total lleugeresa, total immediatesa, aquesta és la Gràcia de la Multidimensionalitat. Així disfrutareu més de cada moment, estan totalment presents ja sigui en les accions quotidianes, ja sigui en els Èxtasis immesurables, sigueu totalment presents aquí i allà! D’aquesta manera la Llum farà el seu treball el més purament possible podem dir, animant el Foc cada cop amb més calor, amb més intensitat.


Sembla que el Foc ve a cremar tot i cada una de les parts del vostre Temple, i aquesta és la Gràcia d’Ara, dels moment de Foc, moments a la Veritat de l’Eternitat, inclús de la Veritat que es destapa aquí en el vostre pla. Observeu això com s’esclareix, des del Ser, des de l’Absolut, des de l’Alegria. L’Alegria i la Joia sempre seran el vostre fil, no deixeu caure-us en estats que podem dir i descriure com de confusió, però no una confusió extrema. Això es pot instal·lar en vosaltres com un sentiment de no pertànyer a res, d’estranyesa, potser una mica d’ inseguretat, de desgana, bé això pot ser el vostre procés de Revelació, sabeu que hi han etapes, però sigueu conscients sigui quin sigui l’estat, que si l’Alegria i la Joia no estan allà, això significa que esteu en algun racó encara, en algun foradet.


Així doncs respecteu bé cada instant, cada Gràcia, cada respiració en aquests moments que el CRIST arriba i crema travessant i perforant els vels de la il·lusió. Aquest moments de Glòria i Majestuositat i també de Veritat. Moments que son de Confrontació, envers l’efímer d’aquest mon, envers la mentida i la manipulació que s’ha creat a través de les forces d’opressió, de compressió gravitacional, de desviament de la Llum. Tot això es revela ara amb força en el conjunt de la humanitat, cadascú en farà el que voldrà. Però a vosaltres Fills de l’Un, el Col·lectiu de l’Un, tot això ja no us incumbeix, tot això està ara mateix sent bombardejat per les Forces de la Llum. Vosaltres sou ara l’Eternitat, l’Amor infinit de LA FONT manifestat aquí a la Terra, i aquesta és una Gràcia immensa, una Alegria per tots, de veure la Terra il·luminar-se d’aquesta manera.


I bé avui us dic gràcies per ser presents, per proclamar la Veritat de la Llum, sense cap por i cap judici que no son més que la il·lusió de la separació. Esteu cridats a ser CRISTOS tots a la Terra, amb el Vestit Blanc, així doncs celebrem i festegem aquest Banquet de Llum.


Rebeu una abraçada de tots els Ancians, com ja sabeu ballant entre vosaltres. El Foc arriba per tot arreu, la Terra s’apresta a viure els seus moments a través de l’acció dels Elements; l’Esperit de l’Un, de LA FONT és ara aquí present en vosaltres.


Aquest és el meu petit missatge d’avui, i aprofitaré per acompanyar-vos en aquests moments tan intensos mentre sigui possible en aquest format. Això si sabeu que d’entre alguns de vosaltres no marxo, estic sempre present. Rebeu tot l’amor i tota la Pau de l’Assemblea dels Melchizedek, rebeu tota la Gràcia del CRIST.

 
Una abraçada i fins ben aviat!Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un


Rolling Eyes Si un(e) traducteur(trice) passe dans le coin... Rolling Eyes

_________________
Que la Lumière soit !!!


Back to top
Publicité


PostPosted: Sun 5 Jan - 20:12 (2014)    Post subject: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Back to top
Nat-Tan
Guest

Offline
PostPosted: Sun 5 Jan - 20:41 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

Je suis AIVANHOV OM, reçois tout mon amour et toute la grâce du Christ, de retour parmi vous, s'il est vrai que certains n'ont pas disparu! Donc, je profite de l'occasion pour vous écrire par la Parole, par la Parole et la vibration de l'incendie, alors vous savez que j'ai toujours beaucoup de choses à vous dire, qui pourrait être échangé à jamais parce que nous recevrons les mots dans votre langue encore ici sur la terre, si catalan, français, portugais ... sont pris en charge uniquement par la vibration de feu. Alors ces mots provenant de la source de l'amour ne pourrait jamais se produire, sont des mots qui ont apporté la paix et la consolation peut dire cela parce qu'ils se réconfortent Vérité et la Lumière de l'Amour. Donc, pas de doute quand Vibration envahit votre poitrine et votre corps tout entier, comme la joie et l'extase que votre corps et votre conscience. , si bien que je viendrai à divertir un peu aujourd'hui en faisant une petite revue de ce spécifiquement des événements de ces derniers mois. Nous avons remarqué que certaines personnes essaient de vivre et d'atteindre l'Absolu, Absolute pas créés comme décrits ci-dessus de l'arrivée de BIDI alors hein nombreux frères ont été confrontés à quelque chose qui ne pouvait pas conçus ou mis au point, ou de tracer un chemin. Donc, de ce point où l'Absolu a mis en vous, et vous êtes venus à travers un texte, vous avez essayé de l'expliquer, comprendre, réfléchir, et cela a été un erreur. Comment pouvons-nous atteindre le non-manifesté, l'Absolu se manifeste à travers? Bien inclus dans le non-manifesté, mais il peut être exprimé comme l'expression hein, pas une source d'origine du produit-indiqué. , nous avons vu certains frères ont été fermées nouveau son ego dans votre personnalité. Parce que la seule imagination de tout cela, la personnalité, l'ego est complètement abandonné la partie. Cela n'a pas été accepté par tous les frères qui sont d'une manière spirituelle, dans le sillage de Ser. Certains ont continué à être sur le chemin spirituel et cela a été bon pour eux, il est logique de faire l'expérience de plus ou moins tout simplement présenté en direct votre vie. Mais certaines personnes qui se trouvaient sur ​​un chemin de lumière à travers Unity Unity ont perdu son chemin, au moins pour le moment, en raison de la volonté de vivre ne peut être voulu. Il peut y avoir une cible de l'Absolu, et donc les messages qui ont été donnés principalement par des Archanges Hiérarchies de Lumière et n'ont pas été mis l'accent sur ​​l'Absolu. Et ce pourquoi? Parce que l'Absolu est intimement vécue comme une solution totale, et qui n'est pas disponible pour toutes les personnes qui se trouvaient dans une voie spirituelle et sera également dans l'abandon de la Lumière. Donc, je vous encourage tous à être convaincu que, si vous habitez dans l'absolu, servant le Père, d'être un canal de lumière, bien que cette compréhension peut être un poids. sait tout simplement que vous êtes un avec la source, puis le même travail que la source. Soyez dans la joie et la joie de tout ce que vous arrivez, être intelligent sur ​​ce que votre comportement a incité la lumière de la vie, puis en laissant la lumière de s'exprimer clairement dans une totale transparence. Mesure dans laquelle la lumière est exprimée avec ce 100% propre? Lumière fera le travail qu'il a fait en vous, avec de petits voiles que vous pouvez y arriver, alors soyez au courant de ce voile, être conscient de ce qui est la vérité nue, la Lumière qui veut transmettre. ainsi dire aussi que vous êtes actif dans vos soins, en accord avec la lumière donne vous vivez maintenant, est une solution? Extase totale? Ensuite, relâchez pleinement tout ce qui a à voir avec la personne, mais les affaires courantes. Pendant un moment, tout oublier, oublier le moment d'extase installé sur vous. Quand la lumière a incité à agir lorsque l'ecstasy sur cela, ne pas se laisser emporter par une plainte par un épaississement de votre conscience. Être capable de se déplacer entre les différentes manifestations avec plus de légèreté immédiateté totale, c'est la grâce de la multidimensionnalité. Ainsi, la plupart d'entre vous profiter de chaque instant, pleinement présent soit dans les actions de tous les jours, que ce soit en extase incommensurable, être pleinement présent ici et là! Cette lumière va faire son travail comme purement que possible, nous pouvons dire, en encourageant plus en plus de chaleur des incendies, plus intense. semble que le feu brûle tandis que chacune des parties de votre temple, et ce Grace est maintenant le temps de feu, maintenant la vérité de l'éternité, même la vérité qui est révélé ici dans votre plan. Notez que comme le précise de l'être de l'Absolu, de la joie. Le bonheur et la joie seront toujours votre fil, ne tombent pas, nous pouvons dire que dans les états de confusion et décrit comme, mais pas extrême confusion. Il peut être installé sur vous comme un sentiment de non-appartenance à tout ce qui est étrange, peut-être un peu de l'insécurité de réticence, même si cela peut être votre processus de révélation, savent qu'il existe des étapes, mais il faut savoir quel que soit l'état, si la joie et la joie ne sont pas là, cela signifie que vous êtes toujours quelque part dans un trou. respecte donc chaque moment, chaque Grace, chaque souffle au moment où le Christ arrive et brûlant et perçant à travers les voiles de l'illusion. Ce moment de gloire et la majesté de la Vérité. Moments est une confrontation, vers ce monde éphémère, vers le mensonge et la manipulation qui a été créé par les forces de l'oppression, la compression gravitationnelle, le détournement de la Lumière. Tout cela se révèle difficile sur l'ensemble de l'humanité qui fera tout le monde veut. Mais vous Enfants de l'Unique, le Collectif de A, ce ne tombe plus dans tout cela est maintenant bombardée par les forces de la Lumière. Vous êtes maintenant l'éternité, l'amour infini de la source a dit ici sur Terre, et c'est une immense grâce, une joie pour tous de voir la terre éclairée de cette façon. Eh bien aujourd'hui, je Je dis merci d'être présent, de proclamer la Vérité de la Lumière, sans aucune crainte et le jugement ne sont plus que l'illusion de la séparation. Vous êtes tous appelés à être des Christs sur la Terre, avec la robe blanche, alors bienvenue et de célébrer cette fête de la lumière. Recevoir un câlin pour tous les aînés, comme vous le savez danser avec vous. Le feu atteint partout, la terre se prépare à vivre les moments grâce à l'action des éléments, l'Esprit de l'Un, la Source est maintenant vous présenter ici. C'est mon petit message aujourd'hui, et profiter de l'occasion pour vous accompagner dans ce moment aussi intense que possible dans ce format. Donc, si vous savez que certains d'entre vous de ne pas aller, je suis toujours présent. Obtenez tout l'amour et toute l'Assemblée de la paix de Melchisédek, recevoir toute la grâce du Christ.
 
 
Meilleurs voeux et bientôt! Sijah Sirius Transmis par le Collectif de A Si (e) traducteur (trice) passe Dans Le coin ... _________________ Que Soit Lumière! 


Back to top
Nat-Tan
Guest

Offline
PostPosted: Sun 5 Jan - 20:49 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

Traduction gogol...  Wink

Back to top
Phoenix
Guest

Offline
PostPosted: Sun 5 Jan - 21:27 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

moi tout comprendre ...= rien a comprendre juste la crémation ! et " Que Soit Lumière! "

merci


Back to top
Nat-Tan
Guest

Offline
PostPosted: Sun 5 Jan - 21:57 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Okay

Back to top
Anikoum


Offline

Joined: 01 Nov 2013
Posts: 78
Localisation: Morsang sur Orge (91)

PostPosted: Sun 5 Jan - 23:46 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote

ben moi pas tout bien comprendre, mais fatiguée
et puis suffit juste d'ouvrir les bras, de fermer les yeux, pour vivre en direct live l'union du ciel et de la terre
c'est un ouragan de Lumière !!! plus rien n'existe que transparence devant tant de.......... rayonnement  Rolling Eyes


biz à tous  


Back to top
mickael


Offline

Joined: 24 Oct 2013
Posts: 303

PostPosted: Mon 6 Jan - 00:50 (2014)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah) Reply with quote


_________________
Quelle tromperie au-dedans de cette sphère !
Avec ses soleils, ses lunes et avec son espace infini
En réalité fini ,
Avec ses milliards et ses milliards d’années, Qui ne sont rien auprès d’un instant éternel


Back to top
Contenu Sponsorisé


PostPosted: Today at 01:52 (2019)    Post subject: OMA du 4 jan 2014 (par Sijah)

Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> SPIRITUALITE -> CANALISATIONS du Collectif All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  

Index | Create forum | Free support forum | Free forums directory | Report a violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Thème Pluminator imaginé et réalisé par Maëlstrom